Pages

Subscribe

Thursday, September 22, 2011

its not me~





















MAKIN LAME MAKIN BOSAN
SUMPAH AKU RIMAS!!
i want my life back..please return..i m appeal~ ~

thanks for reading~







Wednesday, September 21, 2011

miss them!! much!!






FATHER AND MOTHER I LOVE YOU

ayah mak doakan kejayaan eba!! love uols~

thanks for reading~

SELAMAT HARI RAYE!!

assalamualaikum..

okeh aku tahu aku dah agak lambat untuk wish selamat hari raye kan..well nk buat cam ni..lately aku sibok lah..naik-naik raye je aku ade dinner..post untuk raye aku baru nak buat..aku tengok blog membe2 aku, diorang semue da post pasal kitorang nye final exam lagi..aku je agak slow..heheh..

tak pe2..aku bagi korang tengok dulu gambo aku mase raye eyh..tahun ni tak de gambo kat studio cam tahun lepas2 sebab baju kami semua tak siap!shit! malas ingat!!sakit hati lah~tak bape nak cantik tapi aku nampak macam fotogenik sikit lah..aku akui!!hahah


love sibling!


tak semua pakai baju raye including me!


my lovely ayah mak!


my cuties anak buah!
(ade lagi 2 org tapi mereke tak larat nak duduk lagi)


(1st day raye with my cousin2)


mereke semua meriah!




my 1st anak buah! paling manje dgn aku!teeee~



make up da mule cair! panas!

thanks untuk bace!!








mesti syok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...