Pages

Subscribe

Thursday, August 18, 2011

puasa (2nd post)~

assalammualaikum..

alhamdullilah da msuk 2 mggu lebih kite puase kan..tahun ni nye puase agk sedih sikit lah..aku tak balik kampong lg!!huh!! mesti weekend je ade hal tak pn mak ayah aku yang ade hal..so tk dapat nak balik buke2 kat rumah..terpakse balik *****ban lah..heheh..tak pon aku akan buke kt puncak alam ni je..siyez aku da bosan dengan bazar kat sini sebab hari2 bende yang sama je..sampai aku tak tahu nak beli ape..

shopping raye??mesti lah dah!!kasut + baju +seluar + handbag+seliper + and mcm2 lah..semue aku da beli..sampai kopak duit aku..hehhehe..nak buat mcm mane..raye setahun sekali..lagipon tahun lepas aku tak beli kasut kan..

puase kat puncak alam ni mcm2 yang jadik!! ni yang terbaru kecoh pasal "rompakan bersenjate"..lawak pulak aku dengar..tapi cuak jugak lah aku malam tadi lepas dengar budak ni cite kat aku..heheh..perompak ni curik laptop lah..ape lagi..tak kan buku cek kot!!tapi mintak2 lah blok aku nih tak kene wey..kalau tak mati aku kene rompak!!mane nak cekaw duit lagi!!

aku tak de story ape pon..cume aku bukak2 blog je aku tengok ramai pulak yang post pasal puase2 nih..aku nak jugak!!hehe..niway..aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA YANG BAKAL DATANG NIH!!

aku mintak maap kalau sepanjang aku hidop ni aku ade buat salah ke..silap ke..buat korang marah ke..aku nak mintak maap..tapi kalau korang tak nak maap kan jugak nak buat macam mane..mane lah tahu EGO korang tu da level high class ke kn..heheh..

ok...thank for reading!!enjoy!!

Thursday, August 11, 2011

puasa!

tak ape yang saye nak sampaikan..cuma "SELAMAT BERPUASA"..
lepas puase nak muntak ampun untuk semua dosa..amiiiin..

mesti syok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...