Pages

Subscribe

Friday, July 8, 2011

father's day~

assalamualaikum..

hehehe..malam ni dapat jugak update belog..hari tu kan dalam entry saye yang lepas saye ade beritahu yang saye celebrate hari ayah saye kat rumah kan..soo saye update untuk cerite yang kami sangat seronok!!

SELAMAT HARI AYAH untuk ayah saye a.k.a EN.ABDUL MUTALIB BIN MD.DIAH

before tu saye stoy sikit selok belok hal ayah saye dulu ye..

name dye seperti yang korang da bace kat atas tu kan..ayah saye hensem!!(well,tengok lah anak2 dye camne kn)..ayah saye ni dulu seorang yang  heavy smoker okeh!!dulu dye kurus tapi lepas dye stop jadi perokok yang tegar terus jadik agak kelihatan bahagia..tapi tak pe..saye lagi suke ayah saye tak merokok!!biar ayah saye makan banyak asalkan rumah kami tak bau rokok.kan ayah??
ayah saye dah 2thn plus2 kot bersara and sekarang dye sangat selese dengan jawatan dye dalam kampung saye "tok ketua" and kerja sampingan nye "kontraktor"..yeah..ayah saye memang agak busy semenjak 2 3 menjak ni..tapi nak buat macam mane..hidup perlu diteruskan!!tapi saye tetap bangga dengan ayah saye sebab saye tahu macammane ayah saye susah sebelum dye senang!!saya bangga dan saye rase saye nak jadik macm dye!!ayah lah hero saye  (walaupon saye tahu ayah saye tak bace nye belog sye ni)..
hensem kan???(angguk je!!)

umur dye dah masuk 55thun untuk bulan 12 ni tau..tapi still sweet lagi muke dye!!stop cerite pasal ni..kite cerite tentang majlis kami..majlis ke??hehhehe..tak de lah..ni cume celebrate dengan family saye je..saye rase semenjak kami pulang dari holiday kat tioman tu (opss lupe..tak update sal gi tioman lagi)family bonding kami macam makin kuat pulak!!kan kan kakak2 and adik saye??sedar tak??

macam2 makanan weyh ade..dari kambing ke lembu ke hotdog ke ketam ke udang semua ade..panjang kate dari laut ke darat lah!!kek pon ade!!nampak kan ayah saye nk jugak bergambar dengan kek dye tuh!!pandai ayah!!semua kakak2 saye yang sponsur..saye cume sponsur tenaga and macam biase mesti sponsur perot jugak!!syok weyh..nak lagi nak lagi!!tapi saye tak de bagi hadiah kat ayah lah..kasih sayang ni boleh anggap hadiah tk??boleh lah tu kan..hehehh..ven cume kami2 je tapi still seronok taw..meriah!!

last!!love you ayah!!

~al fatihah untuk mereke yang sudah tiade ayah..
*



mesti syok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...