Pages

Subscribe

Tuesday, June 28, 2011

gadis gadis!!

lagu kat belog saye ni untuk semue gadis gadis kat luar!!saye suke lagu ni..lirik yang sangat menarik!!enjoy yeee!!weeeeeee...sesuai dengan belog saye "bee-autiful"....


*thanks for reading





Monday, June 27, 2011

hey!!

assalamualaikum..

hehehe..nampaknye saye terpakse kibas kibas habuk dulu..huhhhhh...lame betul saye tak tekan paswrd untuk belog saye nih lah..naseb baik belum alzaimer lagi kan..actually saye da kat puncak alam..yeah..cuti tak lame..da 3 minggu saye kat sini..nak masuk sebulan dah taw..okey sekarang da masuk sem 5 umur pon dah bertambah dan banyak jugak bende baru yang saye sudah pon boleh terime untuk sem baru ni..housemate baru + roomate baru + kasut baru + baju baru + and yang paling penting sekarang saye dah ade hand phone baruuuuu..heheh..boy bee cakap phone saye besar sebab casing ni yang buatkan phone ni nampak besar tapi tak pe asalkan selamat dri calar balar..tapi phone kami same!!jangan jeles ye!!

okey..sem 5 ni sem last saye duduk dalam class rilek rilek goyang kaki sebab sem depan saye practical lagi..HTJS lagi..mix feeling sama ade akan seronok atau akan tak seronok..so saye berazam untuk mengekalkan cGPA saye walaupun saye tahu keputusan saye tak sebaik dan tak sedekan kawan kawan saye yang lain tapi saye still bersyukur sebab saye lulus semua subjek..TERIMA KASIH TUHAN..walaupon saye tahu saye kurang pandai tapi saye tahu rezeki itu ade untuk semue dan Allah tak kan uji hamba Nya lebih dari kemampuannya..

tapi saye tetap dengan boyfren yang lame okeh..terima kaseh jugak untuk dye sebab selalu ade kat sisi saye even saye tangah sedih atau tengah gembira "awak tetap ade untuk org"..walaupon kadang kadang peragai dye agak membosan kan tapi saye tetap belajar untuk terime sebab saye tahu dye sayang saye..betul tak sayang??(jawab dalam hati je taw)..untuk pengetahuan korang kami dah masuk 9 bulan together gether!!syukurrrrr...

untuk mak ayah, SELAMAT HARI EMAK AYAH..hari emak saye dah pernah buat post ntuk emak so akan datang saye kan post untuk hari ayah pulak..baik ayah???ayah tunggu taw nanti eba buat kan post yang special untuk ayah,,heheh(walaupun eba tahu yah tak tahu link blog eba, tapi ayah saye pon ade facebook taw, saye pon da tak de taw)

roomate baru..name dye siti fairuz..budak kelatey..hitam hitam tapi manis..okey saye ngaku dulu saye tak berape baik dangan dye tapi sekarang baru saye tahu dye macam mane and dye baik lah(penuh excited)!!and saye harap sampai akhir sem 5 ni kami tak kan ade masalah yang BESAR..aminnn..dan peragai dye agak pelik..saye cume mampu ketawe dan berkate "yuh ni gile ke??"(sorry gambar kat bawh ni kurang cantik brightness and contrast)

untuk kawan kawan lame saye..sem ni kite makin jauh sebab korang duduk tingkat 8 9 tapi aku kat tingkat 5 tapi tak pe kat class kite tetap boleh jumpe..okehh sayang..semoge sem baru ni kite bukak buku baru kite buang buku 555 yang lame tu ye..ini roomate baru saye.tapi tak semua yang ade lah..

okeh..untuk diri saye semoge saye akn semakin matang sebab saye rase saye semakin matang sekarang..sebelum saye bercakap saye akan berpikir dulu ia layak untuk dilontarkan atau tidak dari mulut saye sebab semakin kite dewase semakin kuat kite akan terase..betul tak??makin tue makin sensitif sebenarnye..saye harap saye semue cacat cele saye dapat saye membaik dan pulihkan kembali..semogeee..tunggu untuk post post yang akan datang ye stalker!!

*thanks for reading~

mesti syok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...