Pages

Subscribe

Sunday, April 24, 2011

exam week~die

asslammualaikum wahai readers2 sekalian..
nampaknye saye memang dah lame tak mengupdatekan diri dalam bidang belog nih..entry yang lame tu da bosan lah saye tengok..almaklum lah..sekarang saye sedang melalui minggu mati..exam..bangun tidur nak tidur nak makan tengah makan nak mandi tengah mandi semue nye jadik tak kene sebab final exam nih..pening lah~baru malam ni lah saye dapat rilek sikit walaupun sebenarnye ade lagi 2 + 1 paper yang terpakse merelakan diri untuk saye jawab dan study..sumpah sangat hard saye study..study macam tanpe memikirkan mase depan..hahah..boleh caye tak??mesti lah..tapi alhamdulillah sebab ini adelah final week yang sangat bahagia sebab selalunye saye akn demam da dekat dekat dengan tarikh final..naseb sangat baik sebab antibody badan saye kuat untuk sem ni walaupon saye ade 7 subjek exam..


ojan yang buat untuk saye

dan sudah semestinye keadaan struktur berat badan juge akan berubah sebab nye terlmpau banyak berfikir dan berzikir, nafsu makan memang sangat meningkat tinggi thu tak!!memang tak dapat nak control..ni dah pukul 3 pagi tapi perot saye dah lapar macam tak makan petang tadi..gile kan??tak pelah..cuti sem yang sanagt pndek ini akan saye gunekan untuk ape lagi....diet diet..tapi saye dah lame tak makan mak saye masak..rindu mak rindu ayah..da 2 bulan eba tak baik jumpe mak ayah..hukhukhuk..bile talipon mak ayah pon, reaksi dyorang macam rindu aku jugak!!soronok!!sangat mesre..,mungkin sebab dah lame tak dengar anak dyorang yang paling degil ni menyakitkan hati dyorang kot..heee..naseb baik akak saye nak balik jumaat nanti jugak..excited nak balik!!

dan sangat bernaseb baik jugak sebab bukumuke saye telah diactived..so kadar mase saye untuk online jug berkurang..saye berharap sangat segale usaha saye untuk sem ini berbaloi dengan hasil nye nanti..doakan saye ye!!amiiin..dan saya rase lege yang teramat sangat sebab semue masalah saye dapat selesai sebelum final week ni..alhamdulillah..semuenye berjalan dengan lancar..

kepade mereke mereke yang berade sekitar saye..terime kasey..kepade die yang jaoh tu *nazrul auzan* terimekasey sebab selalu ade dengan saye sepanjang mase..sangat hargai semue semangat yang awak transfer kat orang walaupon awak kat seremban orang kat puncak alam..jaouh!!!!!

baik..sementare tunggu waktu subuh lagi 2 jam nih plan saye nak study untuk next paper..pROCEDURE..wish me luck!!





Thursday, April 7, 2011

------

tak mampu berkate ape ape
terdiam seketike pikirkan ape yang berlaku didepan mate

mengejutkan mengujekan meletihkan
5waktu doa yang same

tolonglah..cepatkan waktu walaupon mungkin menyakitkan

terime kasey~







Friday, April 1, 2011

fine~


okeh..video ni saye dedicate untuk bufday boy sayang saye..bufday die actually 30 march..tapi saye agak sibok untuk upload video ni semalam so dapat upload malam dekat ke pagi bute nih..SELAMAT HARI LAHIR SAYANG!!

semoge awak panjang umor, murah rezeki kite bersame, tak senang melatah bile ade masalah, and semoge tahun ini berbeze dari tahun sebelummye..tak de kek yang dapat org buat untuk awk sebab dalam bilik org tak de oven, tepong lah, macam2 lah..so cume laptop yang ade..so video movie maker ni saje yang mampu org wt untuk awak..i LOVE you AS much you LOVE me sayang!

*fine..saye maseh lagi boleh hidup selagi ade MAK AYAH KAKAKS ADEK AND KEKASEH yang maseh sayang saye..sudah cukup buat saye semangat walaupun.......to be continue





mesti syok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...