Pages

Subscribe

Sunday, May 30, 2010

sbb busan~

sbb busan BEE sggup trn naik bas byk3 kli




~nk gi tgok wyang kt jusco bukit tggi..bgun da lewat..naik bas pn lewat..byk plak bas kne naik..tmbg tk mhl pn..cme penat bdn dan penat mtae memandang tgok keling2 dan indon2 yg berkeliaran di sekeliling BEE..mcm di overseas rse nye lah~lalalla..klaw nk dikre kan BEE da pn trun naik bas dkt 10kli kot..dasyat gile kan..

sbb busan BEE menjelajah
~destinasi yg BEE jelajah,,

i.klang sentral
ii.klang saje
iii.jusco bukit tggi
iv.sijangkang jaye..rmh cima kt situ
v.pkns + PAS +SACC mall

~byk kn..dlm 2 ari saje..

sbb busan BEE tidow rmh cima..besh






~BEE smpai kt jusco dlm pkul 5 lbh..que mcm bese tp tk bese sgt sbb pjg dowh kne que,,bgg btl..tgh2 que tgok screen..alamak..mcm nk full je smue time cite POP tu..tgu pye tgu,,btl tekaan aku sbb cme tggl midnite pye yg tggl..bincang2 pye bincang.ade yg nk overnite..ade yg tk nk..BEE tgolong dlm yg tk nk overnite tu..tk berani lah~tkot..BEE ade silat pn BEE tk berni sbb BEE bkn kuat nk bsilat ni..ahahah..mlu je kaw lah~drpde kputusan yg dpt overall nk stay kt rumah cima and tgok wayang tu esk sahaje..que lg tputk bli tket wyang utk esk plak..da bli tket..nikmat 1..apebila dpt persetujuan dri puan rosminah utk tggl di rmh dye BEE pn tros gi mkn2 solat jln2 jp and sempat jgk shopping!!!! nikmat 2 lah~FOS sje yg mmpu sbb tgh kering tp dpt jgk beli 2 psg bju.nice and sweet..like..gerak2 gi rumah cima..smpai2 je mak dye da msk..nikmat 3..makan lgi..sedap wlaupn mk dye ckp lauk simple tp sedap jgk..pndai mk ko msk cima!!nk lg lps ni..lpas mkn mndi solat and tgok tb..sempat jgk borak2 + mngumpat2 pn ade jgk tu..segal lah~okul 4 pgi bru tidow..esk subuh dah kne bgn lpas tu siap2 mkn lg..nikmat ke 4..dlm pkul 11 grak gi jusco blik lah~





sbb busan BEE derma duit kt wayang
~wayang yg kami da beli semalam tu akhir BEE dpt tgok jgk..crite PRINCE OF PERSIA..mmg besh sbb BEE jd mcm nervous lah~cite tu nye action yg wt BEE jd cmtu..plus sjuk yg teramat nye,,mgigil smbil tgok movie..gile lah~nseb bek besh..klaw ade 10 bintang BEE bg kt movie tu 11 bintang..ahaha..sbb tu nikmat yg 5..segal lah~kire2 nikmat..

sbb busan BEE tk stdy lgsg
~2 hari BEE da kuo sehari sutuk..da kluo tk kn nk bw bku kot..mengarot smue tu.lgsg BEE tk sentuh buku..tk sedar dri lah kaw BEE yg kaw dtg sni sdg repeat paper..malu lah~tp tk pe.BEE plan nk stdy esk ari..agk2 plan tu mnjdik tk??kite tgok sme3 eyh..adekah itu gebang semate..

sbb busan BEE sakit kaki



~sakit kaki sbb penat merayap..jao lah~perjalan and penantian bas2 yg BEE kne naik tu sgt menyekse kan,,kaki ni dah lah ikt suke je nk bgrak,,BEE plak ikt gerak kaki saje..tu yg jdik cmni ni..gi sne gi sni..power ko eyk BEE..mmg btl mak ckp atik lalat dikaki melambang kan BEE kaki rayap..maluuuuu


sbb busan jumpe nurul
~sape tu nurul??dye tu kawan BEE mse BEE pre science dlu..da lme nk jmpe dye tp td jgk bru dpt jmpe..mkin bahgie BEE tgok dye..ahaa..mmg bt pn sbb da ade balak bru..bahgie sgt kaw nurul..jmpe nurul kt plaza alam sentral and sekitar2 situ je..tu pn BEE klm kbut jgk nk rush sbb sian kt dye kne tgu BEE lme2..syg kt kaw nurul..kaw ttap byk ckp..laju...gi mkn2 gn dye..lpas tu gi toilet bykkli sbb nk terkucil je..sejuk sgt dgn cuace..tk de gmbo gn urul sbb tk de camere lah~sedih..

sbb busan BEE penat
~penat tu da mmg wajib ble da kuo tu..BEE smpai rmh dlm pkul 9 lbh..naik bs dgn freshie bdk asasi..uuuu..sgt gedik..gedik BEE pn klh beyb!! ni yg bgg ni..fatin ckp dye kne nganjing gn freshie sbb dye ddk gn freshie yg mke agk jambu mnjdi kegilaan mreke2 agk nye..fatin kalah gn freshie,,ahaha..mmg penat lah~mandi2 solat and tugas harian..online lah~nikmat ke 6..




~~~~~byk sbb lah~byk jgk BEE dpt nikmat..

Friday, May 28, 2010

port dickson~i m coming

huahuahua

tu lah tempat yg bkal EBA gi dlm mggu depan kot..

huhuhu..sgt3 tk sabar lah~

da lme EBA tk gi mndi pntai lah~

aritu act EBA tbe3 je trase nk gi mndi pntai..

and tbe2 saje ade jgk makhluk2 lain yg nk join jgk..

tk pelah sbb lg rmai yg gi lgi besh..btl tk..

sgt2 tk sabor sbb da lme tk mndi kt pantai

plus menghitam kn muke EBA..

tu yg hot tu

yalah sbb rmh EBA cme dkat dgn gunung ledang cme mndi air terjun

jmpe puteri gunung ledang tu tk jgk

"plan kami"

btolak lepas sje abesh clash..huahua

kami smue 1 rmh nk stay rmh owg port dickson lah~

igt kami kaye ke nk dok hotel argh!!

rmh kawan kami fatin..

waaa..so excited lah~

tak sabo nk gi..





nmpk tu "banana"

waaa...tu yg best tu

nk semua

msti besh..

sabow port dickson sbb AKU AKN DTG NANTI !!!!!!!!!!

Wednesday, May 26, 2010

1 litres of tears~



msetu BEE tgh agk busan sbb cuti yg terlampau pjg,,da agk puas dgn internet yg mkin lme kdg2 mkin busan lah~

BEE tgok2 lah~kt folder BEE movie2 mne yg BEE tk tgok lg..tbe2 je BEE tgrak nk tgok crite ni..mle2 BEE igt kn ni cite keling..rpe nyer mmg kne tolak 100 mrkh sbb ni cite jepon lah~segal

tajuk cite::1 litres of tears..tp BEE rse berlitres2 BEE tears..ahah

episode 1 BEE tgok da mle sebak skit lah~adui..mgkin sbb BEE agk tersentuh skit gn cite tu lah~silap..bkn sikit tp byk lah yg tersentuh nye~

tgh2 episode BEE tgok plak lah~lg byk yg tears2 lah~

episode last BEE tgok mmg nangis syp dlm bilik dpn lappy ni ni lah~argh..segan..tp da mmg sedih cite ni lah~

BEE rse cite ni ade aura lah~sbb dri kisah benar yg diadaptasi jd drama kan..mangse sbno plak da pn mati..so0o0o0o0..phm2lah~

kepade sape yg tk tgok cite ni lg..gi lah~tgok..mmg tk rugi..

crite terbaik lah~~~~BEE tk ley byang kan klaw BEE yg jdik mgse cmtu..tkot..

smpai BEE terpkir

"klaw aku yg sakit cmtu,,ade ke owg yg syg aku??
"ade owg yg nk jge aku
"ade ke owg pedulik sal aku

aku tk nk jdik cmtu..tkot mak ayah..~

ni lagu dlm cite tu yg BEE bjye crik dlm tenet yg segal ni..act,lgu ni dlm jepun,tp blog BEE ni dlm malay..so BEE crik yg versi english lah~



"In the middle of this drifting season

I suddenly feel the length of the days

In the midst of these quickly-passing days

You and I dream away

With my feelings on the March wind

The cherry blossom buds continue on into spring

The overflowing drops of light

One by one warm the morning

Beside you, I'm a little embarrassed

After a huge yawn

I'm standing at the door to a new world

What I've realized is that I'm not alone"

~3rd march~

Saturday, May 22, 2010

menyedar kan saye~

the arrivals..tu la tajok yg sye rse terbaik sye pilih utk post kli ni..mntk maap sbb tbe2 saye btkr mnjdik saye di post ini..buat seketike mse ini tbe2 saye mrse kan 1 perasaan yg ntah la..sukar saye nk mgmbarkan lah~ini smue krana kisah ini..the arrivals..




the arrivals ni dokumentari tntang ape yg rupe nye saye tk thu sama ade telah berlaku, sedang berlaku dan akan berlaku sekire nye kite tak bersedia utk se1 yg mungkin..ye!! sye mmg mgaku yg iman saye maseh belum sempurna..

saye sedar semue ini..

~solat saye utk ALLAH kdg2 lompong

~rase hormat saye utk ibu bapa saye kdg2 hilang

~kejujuran yg ade pade saye kdg2 btkar jdik penipuan

~keberaniaan dlm diri saye kdg2 tros jdik ketakutan

~mulut saye yg sptot nye baik kdg2 jdik sgt lancang

~hati saye yg sptot nye harum kdg2 busuk seperti longkang

~perlakuan yg baik dri saye kdg2 jdik lynan pling buruk

~kekuatan saye yg kukuh kdg2 blh runtuh

tp saye ni cume khalifah kt muke bumi yg tk dapat lari dri mlakukan semue tu..ye!!mmg tidak dinafikan saye ade mrsekan sedikit keinsafan selepas saye tamat 51 episod itu..


asl nye saye dgr tentang THE ARRIVALS dri seowang classmate saye..ACAP..time kasey ACAP krne sbb kaw lah aku dpt thu smue ni..aku amek dukumentari ni plak dri clasmate aku jgk..tima kasy utk ZAID..hari demi hari aku tgok bnde ni..dri episod 1 smpai episod 51 saye rse mmg tidak ade yg mmbosankan lah~smue ni kisah benar..THE ARRIVALS ni akn mmbke mte kite yg slme ni bute..tk nmpk yg kite sebno nye lme sudah di control oleh owg2 yg sgt kejam hati nye..trime kaseh jgk pade mereke2yg terlibat dlm THE ARRIVALS ni..





jantong saye mmg berdegop2 laju lah~di las2 episode ini mmg byk sgt info2 yg telah mmbuatkan saye jantong saye jdik cmtu..saye rase bersyukur sgt krne saye sudah dilahirkan sebagai seowang Islam..trima kaseh utk MAK DAN AYAH saye..saye bgge dgn mereke be2




dri episode 1 sampai 51 jgk THE ARRIVALS ni mmbke minda saye utk bebas dan mmbuat kan saye lbh berhati2 lah~ terbukti sbb slme ni klaw saye dok mlalak mnyanyi lagu2 mat salleh saye tk pernah pikir pn ape mksud yg tersirat dlm lgu2 mreke..skrg tak dah..saye akn nyanyi smbil mmhami ape mksud lgu tu..sbb owg sane ade agenda mreke yg tersendiri utk buat kte tunduk pade mreke..

byk jgk ayt2 emas yg saye dpt dri THE ARRIVALS contoh nye lah~

~LEBIH BAIK KITA MENYALAKAN SEBATANG LILIN DARI KITE TERUS HIDUP DLM KEGELAPAN..

~MANUSIA MMPUNYAI 5 CAKRA YG PLING PENTING

i.dibahagian bwah iaitu kemaluan kite

ii. dibahagian atas sedikit iaitu dibawah kedudukan perut kite

iii. dibahagian tgh pula hati kite

iv. ats hati iaitu kerongkong kite

v dan yg terakhir otak kite

semue ni mreke2 yg elit telah mengakaji yg semua ni blh diubah dri segi yg sepatot nye tp mreke tlh myebabkan 5 cakra kite ni terpesong dri landasan nye lah~

saye harap sgt saye 1 ari nt saye akn mnutup mte saye buat kli terakhir dgn kalimah cinta yg saye sllu lafaz kan dri hatidan mulut aye waktu solat saye

"tiada tuhan selain ALLAH SWT dan NABI MUHAMMAD SAW itu pesuruh ALLAH SWT.."amin

kpade KAMOMENGAROT yg mmbce blog ini..cube anda crik dukumentari ini dan cube anda lihat dgr dan rse smue ini sendiri..sekian...

Thursday, May 20, 2010

~jatoh~

adoy...nk crite pn malu la..tapi kan blog ni utk EBA..so kne la cerite kt sini sahaje..dlm beberape hari yg lepas,lbh krg mggu lepas jugak la kot..tarikh sukar dikenal pasti la sbb EBA lupe lah..mase tu EBA nk blik kmpong..agk nye kn hari tu mungkin hari yg malang bgi EBA agk nye..

sempena cuti semesta EBA yg sekejap je ni..EBA nk blik kg..tiket sudah pn dibeli..EBA srh BOY EBA blikan..pkul 630 wktu pling lmbt sbb kami be2 plan nye nk mghabiskan waktu bsme utk lebih lme..ahaha..tp EBA terbangun lewat plak mse tu..plan asl kami nk jmpe pkul 10 tp 1030 bru EBA bgn..klm kbot siap..nseb bek BOY EBA tu tk mrh..lps tu siap pye siap,nk tggu bas pye la lme..pkul 1200 bru ade bas..benggang btl rse nye..tu la susah hidup kt puncak menawan ni lah..

naik je bas mcm biase la..EBA mmg akn tidur spjg pejalnn..sesampai EBA kt sne BOY EBA da pn mnggu..nseb bek BOY eba tu tk mrh..he3..syg lbh la utk BOY EBA tu..kami pn truskan la pjlnn utk bsme..plan asl kami sebeno2nye nk tgok wyg IRONMAN II tp oleh sbb EBA dtg pn da lmbt tpkse la kami cancel plan asl tu la..kami cme gi mkn and berjalan2 je sekitar bukit bintang plaza tu,,

lepas tu tbe2 EBA tergerak nk shopping plak sbb EBA tgok dlm wallet duit mmg cukp la utk shopping mse tu..ahhaa..mmg nikmat la..EBA pn dgn gtl nye mgjak BOY EBA tu prgi ke time square plak sbb nye EBA nk ksane,kt time square tu bju dye lwo2 n hrge pn tk mhl laa..mmg best la..kami pn mle2 nk bratur utk beli tiket naik monorail tp oleh sbb barisan nasional yg owg2 tu wt terlampau pjg,EBA gn BOY EBA memutuskan utk jln kaki je..

BOY EBA ckp dekat je..cme 1 stese je nk gi sne..tanpe mmbuang mse dan berlengah nye kami pn wt keputusan jln shje..jimat dan lbh selamat..yeke selamat..byk kerete la wey,,smpai je kt sne kami pn bjln and EBA mse tu shopping la..tk byk pn EBA bli mse tu..cme sepasang selipar bgi mgntikan selipar yg agk kusam tu and sepasang blouse yg agk cumil sbb BOY EBA yg pilihkan,,mmg cumil rse nye sbb IKA ckp taste BOY EB ni blh thn jgk kn..he3..EBA up syg EBa KT boy EBA lah..

nk dipendekkan crite EBA yg da pjg ni kan,,waktu nk blik utk prgi ke bukit jalil tu..bukit jalil??wtpe kt sne?? EBA nye bas kt sne la sbb kt pudu sdg direnovation utk lbh cggih,,kot..mse nk blik tu kami terpakse mmlui tgge yg agk tggi lbh krg 20 ank tgge kot..cuace ketike tu agk mendung sbb bru lepas hujan..nk thu kenape EBA bthu cuace??sbb ble da hjan lantai2 ade yg berair dan berlecak lah..termasuk la tgge2 yg kami bakal lalui tu..ahhaha..sebelum turun tu..ni diolog kami slpas tgok keadaan lantai tu..

EBA:alamak wak,selipar owg licin ni..nk tkr blh tk..
(EBA nk pkai yg bru bli tu sbb,,)
BOY EBA:tk pe2..kite jln slow2 eyh..

tk smpai 2 ank tgge,,EBA da jth terdduk kt ats tgge tu..huh!!!!sgt skit!!!da la owg kt situ sgt ramai sbb ptg2 kn..ramai la..malu nye EBA mse tu..nseb bek la BOY EBA tu pgg tangan EBA..EBA rse klaw BOY EBA tK pgg tgn EBA mmg EBA da tergolek telanjang la kt tgge tu...dgn tk toleh kebelakang,EBA gn BOY EBA trus jln..BOY EBA ckp ade owg kt belakang td tp tk jdik trun sbb tgok EBA jth..alamk!!mlu nye..EBA trus tukar selipar yg bru dibeli tu.berdegop2 jntung ble lps jth..

mlu kt owg2 mlu kt BOY EBA sbb jth dpn dye tu..hlg semue kecantikan yg ade..ahaha..nseb bek jgk EBA cpt2 bgn lps jth and tmpt EBA jth tu tk byk lecak sgt..tk la bsh sgt bju and selua EBA..klaw tk tpkse EBA bjln dgn keadaan yg bsh,,lg malu..ouh.....ni la saat plg mlu bg EBA..sblm ni EBA Pnh jtuh jgk tp tk lah kt depan owg2 yg rmai kt tempat awam cmtu..

Wednesday, May 19, 2010

i luf miley




ahaha.ni yg BEE nk start cite ni..miley cyrus,,hannah montana..owg yg sme tu..BEE minat sgt kt de..act, BEE mle terjatuh hati kt miley ni mse cuti sem lepas..dok tk krje BEE tgok la cite HANNAH MONTANA THE SERIES..mle2kn akk BEE nme dye EDA,,dye yg dok gasak tgok HANNAH MONTANA tu,,BEE tgok pelik je thu tk..cite pe la yg dye tgok ni..mcm tk besh je..tp ntah mcm ne ntah tbe3 dtg je mood BEE nk tgok cite HANNAH MONTANA tu..mmg tk mengecewakan lah..kelako la cite tu..mmg ptot anda2 cbe2 tgok cite tu..mmg besh..dlu HANNAH MONTANA ni start pkul 12 mlm taw..kt channel disney 615..kt astro lah..mne lg kn..tp skrg da tkr time la dye pye show tu..weekend je ade..tu pun ptg pkul 530..



klaw mse mlm2 show nye tu kdg2 BEE berebut nk tgok tb gn AYH BEE..sbb ye AYH BEE nk tgok berite mlm2 ni..klaw KAMOMENGAROT nk thu,,AYH BEE ni seowang yg alert pde hal2 yg berlaku kt luar ni..mmg superb la..mmg mcm2 berite la yg AYH BEE tgok thu tk..kdg2 AYH BEE ni mrh klaw BEE tk thu sal berite or tk thu ape yg jd pde dunie skrg..AYH BEE ckp "ko ni EBA, cbe la amek thu sikit hal2 dunie ni..ni tk asep2 tgok cartoon tk pun tgok cerite je,,bile berite ko tkr siaran"..sgt terok la ko ni BEE..tkr pragai laaa..AYH BEE jgn risaw eyh..1ari nt BEE akn jd seowang yg alert pde brite2 ni mcm AYH BEE jgk..




berbalik pade cite sal MILEY CYRUS tu..BEE lyn jgk lgu2 dye taw..mmg best jgk laa..BEE plg suke lgu SEE YOU AGAIN lah..best sgt..rock beyb..ahaha..blah la ko ni..klaw tk caye KAMOMENGAROT try la dgow2 lu dye..mmg best la..yg BEE thu lgu dye yg tgh best skrg lgu PARTY IN THE USA..lgu tu pn besh jgk laa..ahah!!! lupe plak..BEE ade gne 1 lgu MILEY ni kt blog BEE ni..BUTTERFLY FLY AWAY..slowrock..sweet la lgu tu..mmg sesuai utk KAMOMENGAROT dgow bile tgh bace blog BEE ni..


HANNAH MONTANA ni bkn setakat ade series je.mereke3 ni ade jgk wt movie..HANNAh MONTANA THE MOVIE..cite tu pn tk mengecewakan jgk laah..besh + superb la BEE tgok..try la tgok eyh KAMOMENGAROT..MILEY ni BEE blh t'minat sbb2nye kan

i.dye ni cumiil
ii.dye ni agk degil sikit
iii.dye ni fun
iv.dye ni happy go lucky
v.suare dye besh ble nyanyi lah
vi.mcm2 lg la..

KAMOMENGAROT kne la try tgok HANNAH MONTANA tu,, bru KAMOMENGAROT blh thu cite tu cmne and ntah2 KAMOMENGAROT blh t'mnt miley jgk nt..ahahha..

Tuesday, May 18, 2010

tak sempat

kepade semua...


saye tk sempat nk update blog saye..


nt kte cite byk2 eyh..

Monday, May 10, 2010

sem ii da abesh??

ouh god..mmg alhamdulillah sbb akhir nye BEE bjye mnamat kan sem ii ini dgn jaye nye..jaye ka???tgok pointer la nt..ahaha..mlm ni BEE crite kt KAMOMENGAROT ni pde mlm last BEE kt R6704 dibilik d8..ade kabus yg sgt lawo di luar..mse ni rmai bdk rmh BEE da blik..hukhuk..agk sdih ds2..aloo..smggu je kot..pas ni jmpe mreke blik kn kn??Lgpn kn BEE esk da nk blik gk..tiket bas da dibeli..16 rggit saje..time kasey utk boy BEE ats jase nye..




td BEE da pn abesh jwb semue paper yg BEE amek utk sem ii ini..ade yg BEE rse seronok mse mnjwb nye,,ade yg BEE rse temper mse mjwb nye..ade jgk yg BEE rse kosong mse mnjwb tu..kosong sbb tbe2 je rse blur..BEE lupe ape yg BEE da bce,,..tu la..dlu ustazah da ckp jgn mkn byk semut..ni tk..mkn semut wt lauk..mmg segal la jd nye BEE..aloo..lagipun soklan tu smue tk dpt di jangke laa...wt past year tk gne,,stdy test2 pn tk de paedah nye..tk thu da BEE ni nk stdy cmne..sem lpas pn BEE kne cmni jgk..btl ape mereke ckp..KAMI adelah bahan eksperimen mereke..uitm??aduy..sbb tu BEE tk ske jd bhn eksperimen..lg byk bruk yg KAMI dpt dri yg baek..kn kn??tp tk pe la..yg lepas tu bia la.. BEE pn bljo cm taik jee..da dkt final bru nk hard2..slh sape tu BEE??~jwb dlm ati je~ walawpun agk sedih sgt3 sbb BEE tk dpt nk wt mke kepuas atian mse kluo dri dewan td.walaupun tu last paper tp mcm ade beban lg yg ade kt belakang BEE ni yg still lg tk jth2....BEE cme mmpo wt mke 10sen je..tu pn tk laku jgk..mak + ayah..doakan BEE taw..BEE tko0ot..aha!!mak..happy mother day..syg kt mak!!mwah mwah tk nk lpas!!





sem ii...mcm2 ade..kami kne tkr tmpat bru..tk naek bas sllu lg tp tkr, kne naek tgge selalu..ahaha..mmg kaw pye pglmn tu..kami sme2 keraskan betis kami..naek ank tgge sbyk 108 kot..lupe laa..bkn sng kami nk kne tempuh bnde tu..tp rpe nye kami da tmpuh pn..sape kami?? kami terdiri daripade BEE,AING,PATING,CIMOOT,IKA,KESYA,MIRAH DAN DAYA..kami la tu..sgt buruk BEE sebut nme mreke..ahah..tk pe tp mnje..kenape mreke je yg BEE sebut??sbb dgn mereke je BEE dekat..msti la nme mreke..BEE bahagie bersame mereke<3..hujan hujan hujan..BEE bhgie dgn HUJAN jge..trime kasey wahai hujan..sbb tu BEE suke tgok hujan..hujan sweet.,=)





mereke2 ni smue da blik..sowg2 tggl kn BEE kt sni..mle2 tk de rse pape..tp siyez BEE rse sunyi..nseb bek smpai sok je..klaw tk mmg da mleleh air mte mcm air watercooler..ahah..BEE tk mnum air tu..nt bucur tekak BEE..ade 1 lg cite..BEE dpt chocolate..vanhouten pye..BEE bkn sje gile cheese rpe nye BEEpn gile choclate..tp syg sbb bhgian dlm pipi BEE kne ulcer..klaw mk BEE sebut mate ikan..sbb mcm ade mate kt s2..ahah..mmg skit sgt2..nk mkn pn sush..da la tgh selere bsow ni..nk brush gigi pn susah thu tk..tersikse BEE smntare..ade owg nk bg ubt tp BEE ni blgok..tk nk knon..pdn mke..kn da kne thn sakit..cimoot bg,,,cimoot..time kasey..kaw la kwn aku plg besh..syg kt cimoot..


sem dpn BEE da sem iii plak..tp sem iii ni BEE da tk kt puncak yg mnawan ni..BEE practical kt seremban..besh tk agk2 nye??hospital besar..byk patient tu..penat la BEE..dri ape yg BEE dgow2,,kmgkinan KAMI akn dipindah kan lg skli ke penang..tidaak..sane byk mamak..nt nk mkn cmne..kene cedok gne tgn kaa??charlie pn byk kt s2..tkoo0t BEE..tp nk wt cmne..da mk BEE suh BEE gi bljo kn..kne wt..i2 amanah BEE!!MSTI LAKUKAN!!

ni ka penang??




selamat tinggal PUNCAK ALAM..




selamat datang ke hospital




~BEE..ko lupe la tu dye ade intersesi lg sebulan..segal..

Tuesday, May 4, 2010

::saye suke makan::

tadaaa..

kite bace doa mkn dulu..he3..EBA mnaip semase sedang makan lakse untuk amek mood menaip cite sal mkn kt KAMOMENGAROT ini..sedap3..td EBA beli kt rafflesia,,3 ringgit je,,da mkn nasi lemak tp nk mkn lg..sejak kebelakangan ni nfsu mkn EBA membuak2,,mybe sbb EBA asep stdy kot..yeke??yelaa..msti la stdy utk final ni..

tukar topic,,pasal makan



KAMOMENGAROT msti mmg suke mkn jgk kn..aritu EBA gi mkn mCd taw kt JO..JO ni tmpt lab EBA..kami akan gi sne utk wat lab shje..so smpena hari terakhir gi lab ni EBA gi mkn mCD kawan2 eba..mmg sedap laa..prot tgh lapor,,tggu mmbe EBA si CHUBBY GURL tk smpai2..ble dye sampai je kami gi order..oleh kerane trlampau lapo agk nye mse tu..EBA order double cheese + french fries + coke(besar pyee) + bubur ayam + sos 5 cup..ahaha..sedap3..double cheese sgt3 la sdp..EBA tk thu nape tp ia mmg sedap!! mkn pye mkn mmg comot la si EBA ni mkn,,plannye nk gi mkn mCd lg taw nt b4 blik segamat..nk mkn double cheese lg..sedaaap..boy EBA ckp EBA tiru dye suke mkn double cheese..mne ade!! boy EBA tipu..EBA mmg suke mkn cheese..EBA si gile cheese taw..pastu kt mCd ade set bru taw..yg double di 4ple kn..mmg besar pyee lg skli..tp double cheese kegilaan EBA tk de,,tk imanging la klaw double cheese tu di 4ple kn..mmg superb!! pade pihak mCd,,EBA hrp permohonan utk 4ple cheese tu di lakukan dgn kadar yg segera,,he3..
..pastu ble da kyg ni mle la rse mls nk jln blik..da la tu bubur yg EBA bli tu tk mkn lg sbb kyg..so tk de jln lain selain mntk plastik n bungkus jee..ahah..last2 bubur tu mkn kt rmh..tp tk bpe sdp mcm burger dye la..nk double cheese.....ni dye set double cheese..KAMOMENGAROT msti ske pyee

mesti syok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...