Pages

Subscribe

Tuesday, March 30, 2010

tengah blur,,=)

da lame aku tk up date blog aku ni kn..
tk sempat laaa,,,hhaha..banyak yang aku nak ceritakn sbenonye
cume aku sekarang agak malas la nk bkk blog ni,,
ulang2 bukak facebook jee,,
takpe lepas ni aku akn slalu up date blog ni sbb
aku da diactivated facebook aku tu...
tengok la dalam beberapa hari aku akn cube tk bukak facebook
aku tu,,
kalaw aku bukak teros tk jd krje aku tahu tk...
hah!!!
final paper aku pn nk dekat daa...
21 april ni aku da start paper,,
tkot nye,,,
mintak2 la sem ni tak mengecewakan mcm sem lepas..
hehhehe=)
so wish me luck ok!!
and tggu byk2 nt aku akn update blog ni,,,

mesti syok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...