Pages

Subscribe

Sunday, December 26, 2010

perempuan~

saya adelah perempuan tapi oleh sebab kegedikan yang sedia ade dalam diri saya sila pangil saya gadis..hahah..mungkin juge sebab saya nih cumil dan maseh lagi anak dara sunti so u all boleh panggil saya gadis. oleh sebab juga saya seorang gadis saya mesti tahu ape gadis suke ape gadis tak suke. kepada lelaki yang berkenaan sila ambil bende ini sebagai cara anda untuk ambil hati saya yee!!

sebagai seorang gadis yang tak berape sempurna, rupe pun tak berapa indah, peragai yang kadang kale sopan bin santun, tinggi yang sekadar tinggi tak mencapai awan lagi, harta pon tak jumpe lagi dan kepala yang belum cukup pandai nye nih mesti ade rase suke and rase tak suke kan. tapi sekali tebgok muke saye nih ade sweet nye jugak taw, tapi sekali tgok je kalau berkali kali saye takot anda yang terjatuh hati..heheh..so klaw anda tak suke saya anda boleh B.L.A.H ok!!

memang saye tak punye citerase yang high taste nak anak dato' ke anak Tan Sri ke, anak Menteri hal dalam negeri ke tapi saya nak jugak yang ade harte cukup untuk saye cukup jugak untuk diri sendiri ye. bukan nye saye ni gold digger bukan jugak saye ni meterialistik punye betina cume zaman sekarang mane ade beli bende pakai cinte semate. nak tengok cermin kat toilet awam pon saye kena bayar 30$ taw. agak agak kalau beli beras tokeh kedai tuh nak bagi kite beli ke kalau "saye ade cinte untuk isteri saye, boleh saye gune sistem buter untuk beli beras dengan cinte tak??"hah!!memang lah kau order kaki masak tiga rasa dari tokeh kedai tu. so, harta mesti ade untuk jamin mase depan saye mase depan dia dan mase depan a**k kami ke..heheh..i wish!

kemudian agama dia. walaupon kepala saya selalu terdedah sana terdedah sini saya idamkan jugak lelaki yang cukup agama dia. at least boleh jadik imam saya tak pon boleh bacekan doa makan dan doa buke puasa ke. kenape doa buke puase ye?? sebab kadang kadang ade jugak lelaki tak tahu bace doa buka puase. so memalukan. so, pade lelaki yang nak ambil hati saye sila practikan dari awal ye sebab saya suke makan bace doa berjemaah. baru afdal kan..setuju??kalau setuju sila anggok saje.

anakbuahsayahaziqasafiyyah(pakaikupiah)

untuk gadis yang tak berape ade rupe ni, kulit pon tak berape nak cerah, lesung pipit pon belum sedalam lekuk lesung batu, ketinggian pon tak cukup syarat nak jadik polis, gigi pon tak berapa nak rapi macam pagar gigi tapi saya pakai ubat gigi kayu sugi taw. so saya nak jugak memandang rupe. at least sedap mate memandang cukup lah. tak nak macam kamal adli. walaupon dia tu tough tapi dia hot sangat. saya takot nanti dia frust bila tengok ramai lelaki tergile gilekan saye..hahah,,kamal adli, i luf u walaupon kau da ade intan ladyana yang mata dia lagi sepet dari mate saye nih.huh! dislike this statment!!

as a women yang tak berape nak manje ni, ape salahnye kalau sekali sekala anda bagi hadiah kat saye. mesti melonjak lonjak saya gembire. saye tak minta roxy ke, MNG ke, ZARA ke, GUCCI ke, ouh gucci belum lagi saya nak sebab tuh citarase mak saya tapi sekurangnye baju kat shoping complex biasa pon da boleh buat saya rasa saya ni manje taw. tapi  setakat nak beli baju kat bundle pon anda tak dapat nak bagi macam mana anda nak beli kan saya barang hantaran nih wahai lelaki kat luar sana. tapi sebenarnye, i luve shopping!! ade bajet untuk saya shopping lagi buat saya bahgie!!

ehsangoogle

ouh ye mak ayah saya. kalau anda seorang yang maseh belum cukup diajar tentang tatacare hormat orang tue, sila undur diri anda sebelum saya tolak anda masuk dalam nerake. mak ayah saya anda jangan buat main main ye. anda hormat mereke pon da seperti anda hormat saye. tapi jangan over over sangat ye sebab saya tak suke yang over over. da macam anda sedang berlakon opera cina pijak nyamuk pun tak mati. sekurang kurangnye anda tidak "kepale otak ayah ko lah mak ko lah" memang anda mintak saye lipat kaki anda macam saye lipat kain batik saya lah. cet,mcm pakai kain batik je ko nih SUHAIBAH!! ayat berlagak kuat je tuh..kikikiki..

lagi satu, saya nak yang setia kat saya walaupun kepala saya agak gile gile tapi saya sudah setie ye sekarang!!

kalau semua kat atas nih dah ade kemungkinan besar anda akan berjaya ambil hati saya. kalau masih belum cukup sifatnya sila befikir dahulu sebelum bertindak sebelum anda juga yang menagis kat tepi tangga. jangan salahkan saya ye!



Saturday, December 25, 2010

benci~

mesti korang terase ingin tahu ape yang saya benci..saya benci status saya sekarang..kenapa saya pilih status nih ye??pelik lah saya..boleh tak saya request nk patah balik kalendar. nk patah balik jam kt dinding lambat sangat. kalender jelah.

kelmarin teman saya talipon.dia bercerita tentang diri dia pada saya..ouh alangkah indah nye hidop dia yang memegang status S.I.N.G.L.E.tapi saya??sila jawab sendiri persoalan yang sedang tergiang giang ditelinga anda.kalau diberi pilihan saya mahu jadi seperti teman saya..hidop dia..tak perlu jaga hati siapa siapa, tak perlu ambil hati siapa siapa, tak perlu turut perintah seprti dijajah, tak perlu membuat laporan pergi dan balik dari rumah, tak perlu tunjuk cara yang terbaik untuk siapa siapa, tak perlu juga kumpul duit untuk pergi dating lah bagi hadiah lah.. tak perlu!!

huuh!!memang sangat busan hidop didunia saya yang perlu buat semua yang tak perlu teman saya lakukan tu..ouh bala tu semua bagi saya. saya rasa nak lari dari semua nih. ye saya mengaku dulu saya pernah jadi olahragawati sekolah satu ketike dulu sebab saya juara lari pecut taw tapi yang nih saya susah nak pecut. ape pasal??

pernah beberapa lama saya cuba bertahan menjdi seperti teman saya tapi honestly saya dipaksa dipaksa dipaksa.hate it!! saya peduli ape orang nak kate. yang saya tahu saya akan cuba jugak kembali kezaman sekolah.pelari pecut!! burye ye!!


Thursday, December 23, 2010

kenapa saya suka gigit kuku~

semua orang ada tabiat buruk yang mungkin korang tak dapat nak ubah kan?? heheh.. saya pon ade jugak tabiat buruk yang saya pon tak tahu macam mana saya nak ubah and elakkan daripada buat tabiat tu..GIGIT KUKU!!

tu lah..gigit kuku. syok wey.korang tak caya cuba korang try..siyes saya pon pelik ape pasal dalam banyak banyak aktiviti yang berfaedah kat luar tu, gigit kuku jugak yang saya pilih..tapi saya cume gigt kukuk jari tangan je eyh..jari kaki tak sampai lah kepale kt bawah nk gigit jari kaki tu so terpaksa lah saya pilih jari tangan je..

tak percaye ke??sini check lah..kuku kuku jari saya krim salam lah nk tumbuh dengan panjang dan cun melecun macam model model cincin tu..mesti ade senget benget..kalau da terlebih syok gigit tu kadang kadang sampai berdarah. scary kn??sebab tuh lah saya sgt jakun kalau kuku jari saya nih tumbuh panjang taw..bukan senang kuku nih nk panjang..belum sempat panjang saya da menjahanam kan..so jangan suruh saya potong kuku kalau mase tuh kuku saya sedang dalam peumbuhan ye tuan puan!!sebab saya suke bile kuku saya tumbuh dengan segar..tu bermakna perot saya keyang selalu kot sebab tuh tak ingat nak gigit kuku..heee

kadang kadang tengah tengah syok saya gigit kuku "BEE,,TURUN TANGAN TU!!" kene marah..padan muke..nak tahu sape yang marah?? ni hah.. effah!! dye nih selalu bebel bebel kalau dye nampak saya tengah gigit kuku depan mate dye.. berbulu jugak muke saya..tapi memang agak selekeh kan  sebenarnye gigit kuku  nih.sebab tuh lah dye marah aku agak nye kan..selekeh lah ko nih bee!!

(ehsangoogle)


*tibe tibe teringin nak pergi pedicure manicure..polamak..manje nye kuku saya!!



Tuesday, December 21, 2010

~jiran saye

utk pegetahuan awak2 yg tgh membace nih..rmh saye adelah area rmh kdai taw..tp rmh saye bukan kedai lagi dah..dulu je mak saye jdik chef and ayh saye jdik pembuat air..tp skrg..mereke sudah goyang kaki lah..sebelah kanan rmh saye nih ade 1psgn datuk nenek taw..mereke nih mmg dah lme berjiran dgn saye..alkisah saye nk cerite nih..

mereke ni mmg dah lame berjiran dgn saye taw..mereke nih tak bkk ape2 perniagaan pon..tuh yg saye agk pelik kenapekah mereke dduk kt sblh rmh saye..setelah sekian lame bru mereke bkk perniagaan kedai jual minyak..si suami nih da agk tua taw..around 60kot umr dye tuh..yg wife dye pon dlm umr cmtuh jgk cme muda sikit kot..mak saye ckp dye da kawen 2 taw tp malang sungguh naseb si isteri pertama kerana biase lah lelaki klaw da ade yg baru lupe yg lme..saye pon tk pnh nmpk isteri dye yg petame tuh..tup tup je  saye thu dah meninggal..

si datok nih kan peragai dye nih..iiiiiiuuuu...saye nk ckp pon mympah thu tk!!saye tpost sal nih sbb nk bthu kt u all smue nih yg betape gtl nye lah si atok nih taw...skit ati aku lah terbayang muke kaw!!mcm nih taw..td mak saye da siap2 bsuh bju siap sidai..pastu mak saye nih kuo lah..tbe3 lepas mndi saye tgok langit tuh mcm tk mengizinkan panas smpai ke ptg je..saye pon kluo lah nk angkat baju yg mak saye sidai..ondaway saye nk kuo dri pintu nih saye nmpk lah si atok tue ni nk park kete dye kt depan rmh..alkisah jgk dye tgh repair atap depan rmh dye,,nth kenape nth dgn atap dye..yg tuh saye tk thu..so dpn rmh dye penuh lah dgn brg2 owg yg menukang lah dgn tgge lah..kayu2 lah..mmg tk de tmpt utk di lepak2..



lepas je dye park kete dye dye nmpk saye tgh sibok mggkat bju2 kt ampai tros dye crik port nk dduk..dlm ati saye(siooot nye owg tue..ko sje kn nk mgtl cuci mate)nseb baik lah saye nih agkt baju kt ampai je..klaw saye agkt bju kt bdn nih..cmfem dye dtg dok dpn rmh saye nih plak..mate dye tuh..huh!!dye igt saye tk nmpk menjeling2 hah..jeling ape??tk kn jeling baju ygsaye nk agkt lak kot,msti lah tgok owg yg agkt bju nih hah..mgode ke saye nih smpai nk jeling2 cmtuh..nk tgok ckp je..blh saye bg tok pnjm cd biru tros..nk??

lpas setle agkt smue bju2 tuh..mmg hujan turun lebat gile thu tk..saye masuk maki hamun lah!!pfffffffffffttttt btl lah si atok tuh taw..adek saye pon tye lah asl lah kakak dye yg sopan santun nih memaki mehamun..saye cite lah..mule2 adek saye nih blh back up dye..wah!!mmg berbulu lah..saye pon srh lah adek saye tgok dye kt luo..klaw btl dye tuh mmg nk mncuci mate msti dye da msuk rmh dye blik lpas saye masuk..lepas adek saye msuk rmh blik..see..btl..si atok tuh da msuk rmh dye blik..mmg mlmpau..

act..dulu mase mak ayah saye bkk kdai lg,ptg2 da mmg tugas searian saye lah kne kemas kusi meje..oleh sbb dye tdgr alunan hentakan kusi meje yg saye susun tuh trus sje dye kluo nk tyang muke..dye igt dye hot ke saye nk tgok mke dye..ouh man..mmg aku rse nk balik cermin yg plg besar kt rmh aku nih bg ko tgok mke ko puas..yek atok..saye thu isteri atok tuh dah tak bergetah lg mcm saye nih tp tk pyh lah atok tetunggu2 saye kt luo rmh sbb saye pon tk nk tgok mke atok lah,.geli saye tk terhingge..rase respect saye kt atok tros hlg lah!!

pastu saye cite kn sal nih kn mak saye..mule2 mak saye tak caye sampai lah mak saye kne kt btg hidong sndri..wah atok!!kt mak saye pon atok nk jgk ke!!atok tk nmpk ke ayah saye tuh,,mke dye grag taw..blh tlan atok bile2 mse je..aish atok2...ouh atok..umr atok tuh da mcm rumah kate pergi kubur kate mari taw..tp klaw peragai cmni blm tntu kubur nk pgil taw..tkot kubur pon tkot nk trime..byk lg lah saye nk story mory sal jiran saye nih..tp tak tercite taw..

*blm lg cite sal jiran saye yg lg sowg..huh!!!







Sunday, December 19, 2010

3rd award~

yeah!!

saye dapt award lagi wt kli ke 3



thanks sgt2 utk keyah sbb bagi award nih kt aku!!

tp sgt pelik sbb tk de pape utk de selesaikan utk saye amek award nih

hehhe..tp tk pe..rezeki award nih kn

award nye pon mmg kne gn blog saye

mmg sgt bee-autiful kan

saye nk pas award nih

~cik kesya!!

~cik iqa!!

~cik che sue!!

~mr.mabok !!

and for my best buddy in the world

~cik yana!!

anda2 semua cume perlu berterima kasey je kt saye!!wakakaka


setuju atau tidak~

Semakin senior si lelaki, semakin tinggi market. 
Semakin senior si perempuan, semakin kurang market.

yeah!!
saye sgt setuju walaupon ayt tuh agk mencabar krealibiti saye sebagai perempuan.

market si janda lebih tinggi
berbanding market anak dare.

yeah!!
saye setuju jgk kerane jande ade byk pengalaman berbanding ank dare.
lainlah klaw ank dare tuh selalu crik pgalmn sendri (hehehehhe).
lagi 1 ank dare nih kdg2 agk mgade2 sgt lah (sorry bukan saye).
klaw mak janda..mereke lebih matured dlm mgode taw.



Wednesday, December 15, 2010

~PERAWAN

saye lah perawan yg maseh mencari  C.I.N.T.A


~cuti

celik mate pgi2

trus saye kemas katil

trun tgge rmh

msuk dapow

tgok bilik mak ayah

-tutup terkunci-

"again..kluo lg dato dan datin nih lah"

"sarul..adek..sarul"

penat aku jerit2 lah

"again..adek aku yg sowg nih pon kluo"

ape lg

 senarai tugas harian bile ank dare duduk rmh lme2

"kemas rmh"
"vacuum rmh"
"bsh pggan"
"mop lntai"
"kmas dapo"
"bersih kan laman rmh"

bile sdh siap..bkn trus mndi

senam senam senam

"mari sme2 kurus kan bdn anda"

"skipping 1000x kli cinte"
"sit up 50x kli bile celik mate"
"sit up 50x lg bile mahu tutup mate"
"cycling + swimming 50x bile bkk mate"
"cycling + swimming 50x bile mahu ttup mate"
additional..baru jmpe tddan akn saye start esk

"squat 50x kot"

lpas tuh baru saye mndi

huh..sgt legee bile sdh berpeluh2 lah
yeah..semoge saye berjaye capai target saye

*p/s..itu adelah rutin harian saye bile cuti lme2 dduk dirumh saje
hah!!lg 1 kdg2 saye kne tipu jgk..hahah..anda mmg terbaik!!



Monday, November 29, 2010

~tak de tajok

yek!!

mmg tak de tajok yg mgmbar kan betape buruk nye kaw

yek!!

mmg aku menyesal knl kaw

yek!!

mmg aku harap kaw pergi jao jao jao jao sgt dri aku

yek!!

kaw slh tapi kaw berjaye crik slah aku

yek!!

aku mule muak dgn prgai kaw

yek!!

knape kaw yg aku g***kan dulu

yek!!

aku tahu kaw akn bce entry kli nih

Thursday, November 18, 2010

KERJE SAYE MEMANG PART TIME MENIPU

KAT FACEBOOK SAYE MENIPU

KAT HANDPHONE SAYE MENIPU

KAT RUMAH SAYE MENIPU

KAT KAMPUS SAYE MENIPU

MEMANG TUH KERJE SAYE

SO..BLAH LAH!!

OPS..KADANG2 JE SAYE TAK WAT KERJE PART TIME SAYE TUH



~heyrinduu

jalan2 mlm2 jdik minah rempit sekejap tbe2 wt aku trigt zaman kecik2 saye

siyes

saye rindu zaman kecik2 saye

~rindu mase baby

tapi tk igt mse baby saye pikir ape eyk dlm kepale??

~rindu mase tadika

blik je rmh tros kuo(jntan lah knon)
main bola sepak
berkubang
dok dpn rmh pkai spender je taw(sexy kn saye mse budak)

~rindu mse sekolah rendah

tak pyh pikir mslh keewangan yg meronte2
bgn pgi gi sekolah tgari blik sekolah pgt sekolah lg
igt 1st couple saye yg "dulu2 sweet skrg sour"

~rindu mse sekolah menengah
saye bru nak up mse tuh
mle berfesyen2 nk jdik gugurl plak
mle bjinak2 mgtl gn "lelakis"
mse nk SPM owg len dok stdy tapi saye dok dating
hancusss

zaman kcik tuh saye dpt putar mcm putar jam kan besh!!

incik ojan::saye rindu awk jgk

Thursday, November 11, 2010

~gogenting

entry ni da lme saye nk taip

request dri dye yg saye cinte berbunge2



genting genting genting

casino d'genting

saye bkn bercasino yerk anda2

saye berholiday

bergembire



same same

tapi yg tk bape indah nye

hujan plak turun

cme bape game je saye dpt join

aduy

rugi lorh

tp tk pe


kabus yg indah meyelubungi saye 

wah..syok kn..cantik tk??



nextime kami nk gi lg



mmg cukup indah!!

indah mcm cite awie dan erra


amek kaw!!kple kaw kene kaki

tp kami tk nk berclash2 mcm mereke

kami nk tetap bersame

heheheh

bushan~

mahu krje tp mahu krje ape

aduy

jdik babysiter tp tuh sementare saje

jdik radiographer tp tuh mse depan pye

nk jdik cashier mcm dye (cima)

nk jdik waiter mcm dye (kesha)

tk nk kumpul lemak dye (aing)

tk nk dok rmh saje mcm dye (fatin)

argh!!!

selesai kan masalah saye

saye tension

haish!!!



money money money (dlm mimpi)

Saturday, October 23, 2010

~yeah

23 0ct 1989 jam 11oo am(wek wek wek)

mak  ayh saye ckp saye lahir

23 oct 2010 jam 0000am (hak hak hak)

mak ayh saye tgok saye da blh wt ank plak

yeah~

today is my bufday taw

ape saye dpt??

kasey syg
+
cinta

dari mak ayah saye

dari dia


sonok kan

home made taw

the sweetes thing yg pnh saye dpt
tk terbanding dgn segale yg lain

sumpah saye sgt2 terharu en.ojan

mmg kaw cinte ati aku skrg!!


tk penah saye dpt cmni bahgie + gembire 

ade owg jerit2 nyanyi lgu bufday kt tgh highway

ade owg wt kn kek utk bufday

ade owg wt kn kad utk bufday

=semue tuh smue kaw je wt taw utk umr aku yg ke 21 nih ojan!!

Friday, October 22, 2010

~selamat selesai

ye!!

mmg sudah tamat
tamat utk clinical saye
tahniah utk saye
berbangge??tidak same sekali
byk masalh telah saye sumbangkan utk hospital
utk exkekasih jgk

3 bulan 3 mggu
bertimbun2 dose bertimbun2 pahale tlh sye mahkota kan di kpale
sedih??ye,,saye ngaku saye sdg sedih
gembire??ye..hati saye sdg berlonjak2 gembire
rindu??ye..saye akui blm lg rindu rse nye


terima kasih
~utk encik2 + puan2 +cik2 + tuan2



~utk dreber tercinte + dreber mencarot(fatin) yg setie menghantar sye kemane saje
*siyez aku akn rindu kaw ojan


~utk roomte tersetie yg sudi sebilik dgn saye(dgr aku berdengkor kn)


~utk ayah mak saye yg sedia mrupekan pembekal utame keewangan saye



saye mmg sdg berase legaaaaaaaaaaa
puas
senang hati

sgt3 terime kasih

Monday, October 18, 2010

sekejap~

lg seminggu utk tggl kn kaw seremban

plan baru nk gi beli souvenir

jmpe kt terminal 1



jln pye jln

frame 12.90 jgk yg kami beli

dreber saye  ckp"nk jimat"

hahahhaha,,kami mmg kedekot utk departmen

pedulik ape aku!!

jam kt tgn da 530pm

enjin turbo pon bbyik

city park plak!!!!!!!!

aiskrim sehinggit 1

air sabun buih2 2hggit 1


roti keras 2 bgkus

tuh bekalan utk kami dan ikan2 yg gemok2 sgt kt tasik tuh

rse nk gi jale ikan je mse tuh

cantik kan??


fun + fun + fun + fun



sonok kan kami

yeah!!!!!tk sabar nk tggl kan bggunan yg di puncak serembn nih

puncak alam plak akn kami tawan

tunggguuuuuuuu~


Thursday, October 14, 2010

~tempat senarai hitam

sebulan mcm di bulan

msuk 2 bulan mcm di bintang

msuk 3 bulan mcm honeymoon

tbe3 honey tuh tolak moon

sbb ape??

aku kne kcaw lah



sioooot sgguh

tgh sdp aku countdown

tbe2 aku di down

waka waka waka

kaw mmg doooooooooooodown lah si kening halus

kaw cucuk  aku mkn dlm

mmg kaw kaw aku kne tikam

saloooooot b'double2 aku bg kaw

dpn2 kaw mcm nk bg tilam

blkg aku kaw jdik kn aku mcm cincau

mcm lahabaw!!!

Wednesday, October 13, 2010

theater

hahaha

owg lain ade cite sal ni

BEE pn ade cite jgk nih

ni bkn sbrg theater

teater dri tgkat 3

operation theater

pkul 9

"babe"..en.radiographer bbyik

"yup"

"naik jom"

suspen kn

naik tgkat 3 tkr bju pkai bju biru


smart kan????

1 jam pnh excited

naik 3 jam 30 kli jgk BEE mguap lah

jam pkul 12

dr.dok mnukang2

igt kan da siap

tbe2

"alamak..aligment lari"

ape lg..

bkk smule smue besi2 lah jwb nye kn


tmbh 2 jam sdh jdik 4 jm lbh kan 

pkai bju biru 

plus 

gaun plumbum biru yg sgt ringan


finally

siap


"II"(dr.pgil nk suh x-ray lah tuh)

dgn pnh gagah BEE tolak mesin tuh

muke bgge 1

=p

*gua agk cuak tgok patient yg n***d diposition kn*

Thursday, October 7, 2010

~kanak2 kembali

sape ckp EBA tk gembire

sape ckp EBA tk suke

sape ckp EBA tk bahgie

hah!!

ni bukti nyee

city park tempat nye


"kaw nk ajk aku men lyg2 ke??"

"ha a..nape kaw tk nk??"

"hahhahah..tuh zaman knk2 aku tuh..nk nk nk"

lyg2 spiderman yg dulu harge 60sen

skrg da naik 1.50sen

segal nye mapley

mahal lah



kami wt ekor nye

kaw wt teraju nyee

owg lain smue dgn lyg2 megah gile beyb

kami nk mcm dulu2

benang pink jgk yg kami pilih

lyg2 plastic nih jgk yg terbang pling tggi

*siyez..gua rndu zaman berkubang gua dulu*


Saturday, October 2, 2010

kire2~

kire punye kire punye kire

tolak tambah bahagi darah

amek kalkulator 

letak balik kalkulator

kire gune jari tangan

tk cukup gk lah~

gune jari kaki kiri lak

tk cukup jgk

anda yg bace tuh pnjam jari jp

ok!!

sudah ckup

tinggal lgi 19 hari

tp bile tolak ari cuti tinggal 14 ari

sgt sonok
(senyum nampak gigi)

sgt gumbira
(sengih tunjuk gusi)

sgt sedih
(cebik muke masam)

sgt berat
(cebik muke nangis)

bile dah penat kire



GUDBYE UTK SEREMBAN LAH LEPAS TUH

seremban jer..bkn owg seremban ye BB

Wednesday, September 29, 2010

burbye~

3 tahun aku jage2 kaw

3 tahun aku belai2 kaw

3 tahun aku usap2 kaw

3 tahun aku tatap kaw

walau berat aku nk lepas kan kaw

aku kene jgk lepas kan kaw

waaaaaaaa


(2 tahun 7 bulan aku semai kaw utk kaw)

akhir nye aku tpkse korban kan kaw jgk

selamat tinggla wahai kekaseh ku 


yg dulu nye pjg


 dan sekarang pndek



mmg sgt mengejut kan kan

semua utk kaw 


sape kt belakang EBA tuh??
 tuh lah apek jual CD..

owg potong rmbot dye pun nk potong jgk

sibuuk jerk

amek kaw

mate da sepet

bb EBA da jdik apex jual CD

waka waka


~betul ke??

nih bkn soklan main2 pye..

nih yg real2 nye lah..

btl ke owg ckp klaw owg yg ade lekuk di pipi nye itu owg yg "suke senyum"

btl ke owg ckp klaw owg yg ade lekuk di pipi nye itu owg yg "nakal"

mane 1 yg btl nih

waka waka

anda mahu tye BEE kah mengape soklan tuh yg terkluo??


Thursday, September 23, 2010

~sudah selesai

yeah....
nmpk nye sudah bermiggu2 blog yg sgt bee-autiful ini tidak ade yg baru kan

ape lah

raye2 pun tk de baru kah??

hah!!

ni dye!!

SELAMAT HARI HARI RAYE WAHAI SMUE STALKER KU 

ade ke??

harap2 ade yg nk bce blog yg srbe huduh ni


Sunday, September 5, 2010

suke~

saye suke cari hidup begini saje

tiade lain~

saye mintak maap 

bukan sempena ari raye

 tpi sempena hati berduke

1 ketike dahulu 

anda pernah trigt ke??

saye pernah minte anda main guitar utk saye

anda jwb ape??

::nanti lah..jgn nk mngade2

1 ketike dahulu

anda pernah terigt ke??

saye pernah minte anda talipon saye selalu

anda jwb ape??

::tiade duit utk emua itu bile dgn saye

1 ketike dahulu 

anda pernah trigt ke??

saye pernah minte anda hargai saye syg saye cinte saye jage saye

tp ape anda bg pade saye??

anda sie2 kn saye

tp tbe3 bile aye sudah tiade baru anda nk bg semua yg sye pernah mintak tuh

utk 2 thun 5 bulan saye tggu smue tuh

bile tarikh expired da dkt baru anda nk bg semua tuh

maap anda

tiade lg 2 thun 6 bulan lagi selepas ini

-------------------------------------------------------------------

tibe2 saye baru thu

mungkin tuh mmg peragai manusie biase

mase bende tuh anda anda sie2 kan

mase bnde tuh sdh tiade baru anda rse bnde tuh pnting utk ade

ape tuh??

AMEK DAN BUANG SAJE

Monday, August 30, 2010

tertelan~

hahha..

akhir nye ini kesudahan

akhir nye ini permulaan 


agk buduh jugak aku wt keputusan nih

tp anda jgn risau 

jike saye silap anda katekan

"padan muke kaw"

mungkin itu naseb saye 

mungkin juge itu balasan untuk saye

saye telan saye terime

baik buruk segale

tidak mengape

saye cube dan cube dan cube jdik lebih bahagi

cube juge menghargai ape yg depan mate

ketawa suke gumbire bersama

terima kasey jika anda tumpang senang bersama saye

lagu blog ini juge untuk anda

jodoh kite mungkin tahap ini saje

saye bukan terbaik utk anda

anda bukan takdir bagi saye

igt 1 saje

"syg pade die syg juge utk anda"

"cume bukan utk kite bersame"

SEKIAN

Monday, August 23, 2010

shoping raye~

andekah anda sudah shopping utk raye anda??

tidak lagi???

anda rugi

rugi sbb tk menderme kan duit utk 

tokey vinci

tokey jakel trading

tokey shawl

tokey roxy

tokey segale kedai runcit ke

mcm2 tokey anda tidak mnderme lg

saye sudah

sonok sonok sonok

bnde pling nikmat yg slalu sye buat

EBA thu anda nk ckp EBA boros ke bazir ke

lumrah lah bdk cumil yg masey dare nih

msti lah ske shopping

suke suke suke

pergi cume kami saje


muaz tggl kan kami bersame adik nye

sampai sgguh ati kaw muaz

smpai nik terbei baju mahal da bgi aku bau perfume yg bau ketiak dye lak tuh

melampau!!


pict nih adelah lokasi pertame

jln TAR..

jln nye mmg bertar pn..
smpai nk bjln pn kne setapak2 tuh..
rmai kot owg

nmpk beg plastik tuh

tk ckp puas lg mke tuh kan

sliper 1

shawl dri buah ati 1

perfume dri buah ati 1

skirt utk ank buah cumil 1

dri sogo plak

 design nye tk bape hot and cold lah
beli lah jgk

nmpk mcm cumil je kaw baju

amek lah

t-shirt 1

t-shirt dri buah ati 2 helai


dari jln tar

jelajah ke sogo

selepas ke sogo

trun naik train smapi plak

MID VALLEY

mmg midle of da way pn

nk buke kt situ tros

ape buah tgn yg buah ati bg??

tk de??
nothing

beli sndri lah plak

wallet ROXY 1

bunge ros putih kt kepale (sanggul)

nk pkai mse rye

alasan tk nk pkai skrg

"nt tk de rse mood nk raye klaw tk pkai brg baru"




tuh utk buke plak

yum yum yumm

nasik lmak plus rendang aym beyb!!

smpai seremban pkul 12 beyb

gile

mati aku klaw mk ayh aku thu

train tuh lmbap sgt mak

asl kan EBA  puas ati







baru~

BEE da bli phone bru..
gnti k 770i yg agk myakit kan ati
gnti jgk nokia yg sudah hancur bederai mcm ati aku hancor bederai jgk
hukhuk
smue krane anda
waka waka

tp tk pe
smentare duit masey ade
ape slh kite abeskan..
ahahahah


tk mahal sgt tp bergaye..
slide nye..
plan asl nk beli yg sony ericson tp nth cmne t'jth ati kt nokia..
5610..express music pye..
function blh thn..camere mmg ngam gn model mcm BEE nih..
suke3..


amek ko..4pnjuru aku bg free tgok!!

smart..rndu kt smue phone lme aku
nokia 3315
 nokia 2100
n70
k770i
nokia 1202

latest
5610

besh dan sgt puas ati

nk tgok mke bgge lg tk??

amek nih jgk!!



mesti syok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...