Pages

Subscribe

Friday, August 14, 2009

I'M STUDENT UiTM










lpas je aku abes spm aku krje dlu taw b4 futher stdy..
aku apply mcm2 tmpt stdy..
al maklum,,,utk pgetahuan kowg aku ni tk bape nk pandai sgt,,,
result pn ckp2 mkn je..
dl bln 11 lbh krg cm2 le,,aku dpt la jgk uitm ni...
wahhh,,,bgge gle aku taw dpt jd student uitm even aku cme dpt pre science only..
kre bertuah kan dpt msk uitm ni...
msk2 je kan aku mmg da tnam semangat taw nk blajo btl2 mse2..
mmg da abes struggle aku stdy mse2 taw,,
lpas tu final pointer aku tk bape bek nk dpt dip..
aku frust sgt2 mse tu..
Tuhan je yg thu mcm ne frust nye aku dpt msk part2..
dgn rse bslh nye aku kt mak ayah aku,aku mntk maap kt diowg sbb aku tk dpt bgi result yg baik utk diowg..
sedih taw aku,,
aku tk thu mne slap aku mse tu,,
dgn semangat aku yg tk bpe nk byk ni aku gi jgk part2..
myb tu 2nd chance yg aku dpt drpde aku dismiss,,
aku bljo btl2 taw..
i don want frust again..
finally..i think i get agk best jgk le pointer,,
and then pe lgi,,dpt gi diploma le aku..
now aku stdy kt uitm taw,,in course MEDICAL IMAGING..
aku hrp sgt aku dpt blajo dgn baik nye kt sny..
Uitm di hatiku

saye bangge saye anak mak ayah saye

















start my story...
23 oct 1989 aku di lahirkan,,
rase mcm sedey je klaw aku trigt susah payah mak aku mengandung kan aku..
mase tu hidup family aku blm brape stabil..
rmh pn tk brape bsr,,duit pn tk bpe nk byk taw,,
ayh aku EN. A.MUTALIB MD.DIAH...
die sowg sgt kuat bkerje+rajin+bertangugjawab+tegas kdg2..
mak aku PN.ZAHARAH ATAN...
die sowg sgt pndai msk+tegas+cantik+rajin...
mereke ni la yg bersusah payah crik rezeki utk ank2 mereke ni tmsuk lah aku..
sekrang hidup family aku da stabil dari hsil usahe mak ayh aku la ni...
sbb tu aku bangge jd ank mak ayah aku ni..
AKU BERJANJI 1 ARI NANTI AKU AKN BALAS SEMUE JASE MEREKE PDE AKU..

mesti syok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...